|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

22 dagen Energypull

Deel dit via jouw social media

Dag lief bijzondere creatie-powervrouw,

Wat onwijs tof dat we samen deze reis gaan maken. jij bent één van die toffe vrouwen die met mij de uitdaging aangaat, ik voel me trots.

We starten op 1 november met de Energypulls en tot die tijd ben je al welkom in de besloten Facebook groep.
Het is mijn intentie om daar een platvorm te bieden aan iedereen die vragen heeft over Access Consciousness en daar voorbij.

Vind jij het leuk om je daar alvast bij aan te melden volg dan deze link. http://bit.ly/energypulls-facebookgroup 

Je ontvangt binnenkort meer informatie via de mail over de aankomende tijd.
Ik hou je op de hoogte hoeveel dappere krachtige en creatiepowervrouwen zich hebben aangemeld. Ik zie voor me dat de groep snel zal vormen.

Je ontvangt in de komende tijd uiteraard ook meer informatie over het Gala Event dat we op 24 november samen vieren. Dit event is speciaal en exclusief voor onze deelnemers en daar hoor JIJ bij dus save the date in je agenda.

 

Wil jij nu graag jouw creatie delen met een vriendin?
gebruik dan deze kortingscode voor 25,00 euro korting. 22EPVRIENDIN

Je kunt er ook voor kiezen om een kaartje voor haar te kopen en een prachtige bos bloemen voor jezelf. Delen is vermenigvuldigen. Jij mag kiezen. Deel deze korting niet met andere. Deze code is  om jouw delen te erkennen. Stuur mij wel even de naam van jouw vriendin zodat ook zijn in het team overzicht wordt bijgeschreven.

Tot snel lieve jij, ik kijk uit naar onze creaties.

[wpdevart_countdown text_for_day=”Dagen” text_for_hour=”uur” text_for_minut=”min” text_for_second=”sec” countdown_end_type=”time” end_date=”27-09-2017 23:59″ start_time=”1506545402″ end_time=”32,11,9″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

Tamara Stegeman