|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Aanbod

Deel dit via jouw social media

Ik bied verschillende soorten behandelingen aan
Mogelijkheden


Bars® sessie


Bars® leren


Lichaam processen


Clarity- Sessie

detox alle oude ballast

detox alle oude ballast

Verfris je hoofd en geeft ruimte

Een Bars sessie duurt ongeveer een uur. We starten met een korte kennismaking. Je mag formuleren waar je het liefst aan wil werken maar dit hoeft niet. Ik nodig je uit om je schoenen uit te doen, je horloge af te doen en je neemt plaats op mijn behandeltafel.

Aanraken:Ik ga tijdens de sessie je hoofd, handen en voeten aanraken. Je ligt met je kleren aan onder een warme deken. Je telefoon en horloge draag je niet op je lichaam.

Werkwijze:Ik ga op zoek naar 32 drukpunten op je hoofd. Deze raak ik rustig aan met mijn handen en hou ik gedurende de behandeling een paar minuten vast.Hierdoor komt de ontlading opgang en zul je verfrist zijn na de behandeling. Door de punten lichtjes aan te raken activeer je het proces komt je lichaam vrij om te ontladen. Ontladen van pijn, stress, spanning en zelfs overtuigingen en mindsets. We starten een opschoning van oude energie en ballast.

Tijdens de behandeling is het stil in de ruimte. Je hoeft niets te doen en mag gerust met mij praten. Na afloop drink je een glas water en is er tijd om na te praten. Ik reserveer 90 minuten per sessie zodat ik je in alle rust kan helpen.

Investering:Een sessie kost €97 euro inclusief btw

Resultaten:In het slechte geval ervaar je een gevoel van ontspanning zoals na een massage behandeling.In het gunstigste geval ervaar je een geweldig licht en vrij gevoel en voel je een wereld aan nieuwe mogelijkheden en vrijheid.

Hoeveel sessies;Jij kiest zelf of je meer wil of voldoende ervaren hebt in één sessie.De resultaten die jij ervaart bepalen of je meer wil loslaten of niet.

Zelf doen:Het zelf geven van deze behandelingen aan jouw vrienden en familie en/of klanten, is ook mogelijk. Je kunt bij mij een cursus volgen klik voor meer informatie op het tabblad Bars Class

 

Ik leer je tools en techniek

Een Bars Class® geeft je de mogelijkheid om de techniek te leren en meteen in de praktijk te kunnen brengen. Deze tools kun je aanbieden in je eigen omgeving, familie vrienden of wellicht in je eigen praktijk. Het staat je vrij om meteen aan de slag te gaan met deze tools na het volgen van deze Class.

Tijdens de Class ontvang je een manual, een kleuren kaart met afbeeldingen die duidelijk de posities aanduiden die aangeraakt dienen te worden.

Je geeft tijdens deze dag 2 sessies aan een andere student en ontvangt twee sessies. Na het afsluiten van deze dag ontvang je een certificaat en meld ik je aan bij Access Consciousness® als Bars Practitioner®.

De dag start om 10:00 uur en sluiten we af rond 18:00 uurIk verzorg een (simpele) lunch en drankjes en versnaperingen staat naar behoefte voor je klaar.

Wanneer je besluit om ook les te willen geven dien je Bars Facillitator te zijn.Waneer je deze class drie keer gevolgt hebt bij 3 verschillende Facilitators (ik ben een Facillitator) kun je via Access Consciousness je aanmelden als Bars Facillitator.Ik vertel hier meer over tijdens de Class.

Investering:

Wanneer je de Class voor de eerste keer volgt kost hij €270,= incl btw en ben je aan het einde van de dag Practitioner.

Volg je de class voor de tweede of derde keer kost de class €140,= incl btw

Kinderen tot 12 jaar nemen GRATIS deelkinderen tussen 12 en 18 jaar betalen de helft van de prijs die past bij de class 1, 2 of 3

Ik leer je tools en techniek
Helpt lichamelijke pijn, oordeel en trauma loslaten

Helpt lichamelijke pijn, oordeel en trauma loslaten

Alles loslaten in- aan- en rond je lichaam voor meer plezier

Ervaar jij pijn, ongemak, oordeel en meer en wil jij meer vrijheid en een liefdevolle relatie met je lichaam?Kom dan eens een sessie ervaren die gericht is op het herstel van negatieve energie en blokkades die jij in- op en aan je lichaam draagt.

Een sessie geschiet op een behandeltafel.Je draag gewoon je kleding en ik dek je toe met een zachte deken.

Tijdens de sessie raak ik je lichaam aan door mijn hand te plaatsen op je lichaam wanneer jij mij daar toestemming voor geeft.

Mijn handposities zijn doorgaans op deborst- buik- rug- hoofd en voetenIk raak je licht aan en hou de posities een paar minuten vast. Je lichaam krijgt de kans om oude patronen los te laten.

In veel gevallen bestaan lichamelijke problemen voor een groot deel uit energie die helemaal niet van jou is. Je leert in je leven hoe je je dient te gedragen, wat wel en niet kan- hoort of mag. Maar van wie is die waarheid?Als het niet jouw waarheid is kun je de energie die vastzit op dat thema loslaten. Oordelen, conslussies en aannames zijn in 98 % van de gevallen helemaal niet van jou.

Wanneer je geboren bent is er ook sprake van erfelijkheid. Je krijgt energie mee van je ouders en hun systeem.Zo kan het zijn dat jij reumatische klachten hebt die je moeder of oma ook heeft of had.Toch kan het zijn dat jij helemaal geen reuma hebt maar alleen de klachten hebt overgenomen door de energie die je herkent bij je moeder en oma. Veel van bovenstaande gebeurt totaal zonder dat je je daar bewust van bent.

Ik ondersteun je om patronen en energetische ballast los te laten waardoor jouw lichaam vrij kan komen en jij een plezierige relatie kunt gaan opbouwen met je lichaam. Vrij van oordeel en beperking.Een sessie duurt ongeveer een uur maar ik trek 90 minuten voor je uit om je te tijd te geven die nodig is. Na de sessie drinken we samen nog wat water en praten we kort na over je ervaring.

Investering:Een sessie lichaamsprocessen kost €97,= incl btw

Door middel van coaching en clearings help ik je weer opweg

Wil jij  1 op  1 met mij werken aan meer helderheid en opruimen wat je niet meer dient? Ben je bewust geworden van oude pijnen, patronen en overtuigingen en zou je die graag voor eens en voor altijd op willen ruimen en ze nooit meer terug willen laten komen?Boek dan een Claritysessie met mij.

Ik kijk graag met je mee en voel waar de schoen wringt. Samen geven we jouw hoofd en lichaam toestemming om dit te deleten. Laten we deze detox voor je hoofd niet langer uitstellen. Ik ont-moet je graag

Door middel van coaching en clearings help ik je weer opweg

Ik ben geen dokter en wil ook op geen enkele manier mezelf voordoen als arts. Wanneer jij lichamelijke klachten ervaart raad ik je aan om eerst contact op te nemen met je huisarts. Wanneer dit geen oplossing biedt kan ik op energetisch niveau met jou verder kijken naar alternatieve mogelijkheden en meer vrijheid.

Information! Pas op, dit zou zomaar je leven volledig kunnen veranderen in het leven van je dromen!

Tamara Stegeman