|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Foundation class Zeeland

november 28, 2019 @ 19:00 - december 1, 2019 @ 18:00

€1400

Als je geboren wordt ontvang je een blauwdruk van je familie. Je leert de stappen te volgen van jouw familie en de directe omgeving. Maar als je opgroeit begin je te ervaren dat jij een iets andere mening en wellicht werkelijkheid hebt.

Vaak wordt dit onder de noemer “puber” geschoven en daarmee afgedaan. Ik wil je in deze class graag terugbrengen naar de on-gesproken blauwdruk. De basis/foundation van jouw weten! Wat weet jij dat niet gezien is. Wat kun jij zien dat niet oke was… en is nu de tijd om JOU te ZIJN??

Wat als jij weer mag zijn waar je voor gekomen bent? Hoe zou je leven meer gemak hebben als jij niet meer hoeft te leven volgens de regels en gedachtes van anderen.
Zou je worden wie je altijd al was maar wie vergeten is geraakt onder de druk van deze wereld?

In de vier daagse Foundation class in Zeeland gaan we alle facetten van jouw Foundation opnieuw tegen het licht houden en wellicht kom je dan tot een heel nieuw of juist oud weten. Je ontdekt JOUW waarheid. Ik ga je vertellen hoe de blauwdruk van het leven er ook uit zou kunnen zien en dit biedt jou de kans om zelf te kiezen wat in jouw leven klopt en hoe jouw Foundation eruit ziet naast die van jouw achterban.

We praten over oa :

 • Familie
 • Relaties
 • Geld
 • Werk
 • Entiteiten
 • Seks
 • Oordelen
 • Business
 • Bewustzijn
 • Eten
 • Gezondheid
 • Lichaam
 • en nog veel meer

Tamara vertelt:

Mijn leven is echt vol plezier en werkbaar geworden na het volgen van deze Class. Ik heb eindelijk toegang tot mijn unieke vorm van zijn en weet nu dat ik het altijd al bij het juiste eind had.  Elma vroeg mij om deze unieke class en BAM hij werd geboren in een uur tijd. Alles lijkt te kloppen, lets do this .Het is voor mij een eer om nu de Foundation class voor haar deelnemers bij haar te mogen verzorgen.

Tijdens deze class leer ik je ook minimaal 2  lichaamsprocessen die je na deze class mag aanbieden in je praktijk. Zo heb je na het volgen van deze class een schat aan extra waarde voor jouw klanten. (MTVSS en BMM) Als je wil ontvang je hiervoor ook certificaten van deelname.

Tijdens deze vier dagen ga ik intens veel clearings gebruiken zodat jij vrij kunt komen uit vastzittende overtuigingen van voornamelijk anderen. Wanneer je hoofd vol raakt kun je gebruikmaken van de massagetafels die klaar staan om je bars te laten runnen.
Je ontvangt een manual van deze vier dagen zodat je alle clearings terug kunt lezen en zelf kunt toepassen. (De manual is in diverse talen beschikbaar)

Alle classes die Tamara geeft zijn inclusief koffie thee water en een simpele maar lekker lunch. Dieet gebruik is mogelijk indien doorgegeven aan de host.

Tijdens en voor aanvang van deze 4 vier dagen is er altijd minimaal 1 host (Elma) aanwezig voor al jouw gemak en vragen.
Een class begint vaak al op het moment dat jij JA zegt en je inschrijft voor deze class.

Elma is in deze class jullie host in het Zeeuwse.

Inschrijven voor deze class
4 daagse Foundation Class

*Om deel te nemen aan deze class dien je 1 Bars class te hebben gevolgd bij een gecertificeerd Bars Facilitator.

**Wanneer je eerder aan een Foundation hebt deelgenomen mag je deze class herhalen voor 50% van de investering. Kinderen tot 15 jaar nemen gratis deel aan deze class en op de leeftijd 16 en 17 jaar betalen zij net als de herhalende deelnemers, een investering van €700 euro pp bij een betalende volwassenen.

Gegevens

Begin:
november 28, 2019 @ 19:00
Einde:
december 1, 2019 @ 18:00
Kosten:
€1400
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,
Site:
https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/core-classes/foundation/the-foundation_8792/

Organisatoren

Tamara Stegeman
Elma van den Akker

Locatie

Ossendrecht
O.L.V. Ter Duinenlaan 199
Ossendrecht,Brabant4641 RMNetherlands
+ Google Maps
Site:
https://www.devolksabdij.nl/
Tamara Stegeman