|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

F*ck that SHIT!!

Featured

F*ck that SHIT!!

NO FUN?
Why the F*ck are you Choosing it??

Als je geen plezier hebt in wat je doet, zijn je dagen zwaar en waarschijnlijk lang. Als je voelt dat je dagen zwaar zijn en langzaam voorbij kruipen sta je niet in de fik!

Ik zie ze elke dag in de auto zitten. Mensen die heel moeilijk kijken, geërgerd onderweg naar, en vooral druk of in zichzelf gekeerd.

Waarschijnlijk onderweg naar hun dagelijkse beslommering en verplichting. Naar het werk, kinderen ophalen, klanten of bijvoorbeeld boodschappen. Vroeger deed ik dit waarschijnlijk net zo maar niet meer hoor!

Wist je dat wanneer je doet wat je niet wil doen je een regelrechte bestelling plaatst in het Universum voor meer van dat? Het Universum regelt alles voor je en jij vraagt en zij draait.

Ik hoop dat je op mijn pagina terecht bent gekomen omdat je mijn auto voorbij zag vliegen met de titel van dit artikel in je face!

Sinds een paar maanden woon ik in Vijlen en bohhhhh wat zijn er veel serieuze mensen hier. Mijn handen jeuken om meer plezier te brengen in Limburg. Ik kom ook uit zware tijden maar gelukkig leerde ik Access Consciousness kennen en omarm ik het leven weer.

Dit is echt mogelijk… niet alleen voor mij maar ook voor jou.
Hoeveel heb jij al besloten aan het begin van de dag over hoe je dag eruit gaat zien? En als je ‘s avonds naar bed gaat klopt het dan ook nog eens??

Fuck that SHIT!!!

Ik help je graag naar meer: Vreugde, Plezier en Gemak met wat het dan ook is dat je bezighoudt. Bekijk mijn over mij pagina eens als je meer wil weten over wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman