|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Ben jij het antwoord op alles en iedereen?

Ben jij het antwoord op alles en iedereen?

Deel dit via jouw social media
Vandaag ben ik druk geweest met het inrichten van mijn – van wie hou ik het meest lijstje.
Ik leerde onlangs dat ik alleen echt hoeft te zorgen voor mijn inner circle en dat het daar af en toe ten koste van mij zou mogen gaan maar daarbuiten mag ik nee zeggen. Nee zeggen… brrr ik krijg er al voorzichtig wat bibbers van.
 
Nee zeggen?
Zeg jij wel eens nee? Of ben je net al mij altijd bezig om het antwoord te zijn op iedereen zijn behoefte…. zelfs de nog niet, of zelf in gevulde behoefte van de ander die wij al weten nog voor ze in de wereld gebracht zijn.
 
Ben jij het antwoord op alles en iedereen?
Wat een kracht moet dat zijn en tegelijk… wat een energie moet dat kosten!
Als je eerlijk bent is jouw beker vol en overvloedig als je dit deelt met andere?
Of is je beker net als die van mij… bijna leeg maar geef toch nog maar meer omdat ik nog niet in elkaar gestort ben. pffff.
Confession time for me too.
Laat mijn les een cadeau aan jou zijn.
Omdat ik dit ontdekte gaf ik er vanmiddag een Energy Pull voor. Ik hoop dat dit ook voor jou een bijdrage is.
 

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman