|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Het koninkrijk van Wij ZIJN

Deel dit via jouw social media

Op 18 februari kwam ik met jullie samen, met 131 deelnemers aan een live call of replay.

Het Koninkrijk van Wij was het onderwerp en wat mocht ik veel werk verschuiven en ontdekken.Ik was en ben nog steeds geraakt door de onderwerpen die naar voren kwamen in de call.Bijna 2 uur was ik samen met jullie en er bleef nog zoveel te zeggen en te doen. Er zijn nog een paar onderwerpen die ik graag nog wil aanbieden in de vorm van dit aanbod.

Daarnaast een vooruitloper op mijn agenda.In mei van dit jaar wil ik graag een Specialty Class organiseren. Ik ga je uitnodigen om samen met mij een dag door te brengen in een prachtig stuk natuur dat dicht bij mijn hart ligt.

Hier zal je de kans krijgen om al je vragen met mij persoonlijk te delen. Je zult voelen hoe de energie van de groep, waar ik zo van hou, zal verschuiven.

Specialty Class alleen voor hen die echt willen pieken en groeien, loslaten en helen.Binnenkort meer hierover.Deze dag sta jij centraal, ik leg je in de watten en geef je mijn persoonlijke aandacht.

Er komen nog 4 extra onderwerpen in de Audio Clearing Calls

Familie geschiedenis en ballast loslaten
Jouw voorouders
Hun oorlog & trauma geschiedenis
Teruggeven wat niet van jou is
Ontvangen en geven
Handen vol voor andere(n)
Hoe kun je meer toelaten in je leven
Geven en nemen zonder schuld of vragen
Gezin en gezondheid
Wat weet jouw lichaam
Wat weet jou gezin en/of kinderen
Bewust of overprikkeld
Vrijheid om te zijn in het Koninkrijk dat jij bent
Sleutels herkennen en terugnemen
Doorbreek barrières en KomVrij
Helder Zichtbaar
Thuiskomen in je ware Soul Essentie

Verkennen meer inzicht
4 audio's
€47,-
download
Verdiepen meer leren en zien
4 audio's
& pdf's
€67,-
download
Om-armen Het all-in Specialty Pakket
4 audio's, pdf's &
€197,-
download en zijn

Verkennen:

Dit aanbod is er voor jou als je iets meer wil leren uit de calls die ik over dit onderwerp wil maken. Audio clearings voor op jouw telefoon of ipad.Ik ga in dit pakket nog 4 thema’s verder uitdiepen uit het Koninkrijk van Wij.

Verdiepen:

Dit pakket is er voor jou als je meer wil weten, leren en integreren in je leven. Als jij extra goed kunt opnemen met tekst ondersteuning naast de audio’s dan is dit jouw pakket. Luisteren en lezen voor die extra verdieping.

Om-armen:

Als jij dit echt te gek vind en meer en meer wil leren, zien, ontdekken maar ook voelen… Dan is dit echt jouw pakket. In dit pakket zit de toegangskaart om aanwezig te zijn op mijn Specialty Class in mei 2017

Alle pakketten bevatten 4 audio Clearing Calls die zijn opgenomen en terug te luisteren via een mp3 afspeler of bijvoorbeeld je telefoon.

De onderwerpen staan hierboven omschreven en zullen per onderwerp worden aangeboden.

In het verdiepen pakket zitten ook uitgeschreven clearings. De clearings uit de call worden op papier aangeboden zodat je deze ook kun ophangen in je gezichtveld als extra stimulans om de clearings op te lezen en zo de trilling in de kosmos te brengen.

In het derde pakket zitten zowel de audio’s als de geschreven clearings en het toegangskaartje voor de specialty class in mei van 2017. Deze dag zal ik zo snel mogelijk op mijn website plaatsen voor meer informatie. Een All-in VIPdag voor iedereen die klaar is voor een grote stap voorwaarts naar meer vrijheid en rijkdom.

Tijdelijk is dit kaartje extra goedkoop aan te schaffen. Ik bied deze dag aan aan maximaal 18 deelnemers. Vol=Vol

Het Koninkrijk van WIJ
Hier vind je de replay van 18 februariTamara Stegeman