0
Selecteer een pagina
“Ik heb van mijn pijn mijn parels gemaakt”

Een hoofd vol, een whiplash en een burn-out waren de ingrediënten van mijn werkelijkheid, toen ik voor het eerst hoorde van een Familieopstellingen & Systemisch werk.

Mijn naam is Tamara Stegeman en ik woon momenteel in Luxemburg
Ik ben 45 jaar en moeder van 2 jong volwassenen en in het voorjaar van 2021 wordt mijn eerste kleinkind verwacht.
Het leven is niet altijd lief voor mij geweest. Maar door de jaren van opgroeien heen heb ik enorm veel waardevolle tools mogen verzamelen. De pijn is veranderd in talent die ik nu inzet in het door mij geliefde werken met mijn cliënten en hun organisaties. Nu kies ik voor mijn leven, in totale vrijheid! (golvende lijn)

Ik ontdekte mijn passie door mijn eigen pijn diep in de ogen aan te kijken.  
Systemisch werk heeft voor mij alle elementen die ik nodig had om vertrouwen te vinden in mezelf en het dieper weten. Ik heb een voor liefde voor systemen en een talent onwikkelt om systemen te ontrafelen en desgewenst bloot te leggen voor een dieper weten en meer toelating voor wat is.

Klinkt natuurlijk allemaal heel vaag maar toch voelde ik dat mijn lichaam JA zei; en ik schreef me in voor een opstelling om de dynamiek uit ons eigen gezin te doorgronden. Een alles onthullende dag kwam. Het “wetende veld” liet feilloos zien waar mijn ouder niet spraken. Er kwam informatie uit de opstelling die het wetende veld word genoemd die precies klopte. Bij navraag in mijn familie werd geschrokken gereageerd maar nog mooier, het systeem begon zichzelf te helen. Er is zuurstof gekomen in de eerder verstikkende relaties en blokkades.

Ik kan me geen leven meer voorstellen van voor mijn ervaring en dat gun ik iedereen. Naast systemische werk in familie- en bedrijf structuren ontdek ik ook graag op het persoonlijke vlak de vrijheid. De realiteit waar we in leven dwingt ons te kiezen voor persoonlijke vrijheid. Vrijheid op je werk, in je relaties maar ook in je financiën. Eenmaal de energie zuurstof gegeven laat de diepste pijn verlichten.
Het mooie van deze techniek is dat het oude nadien niet meer is.

Het is tijd voor veel meer vreugde, gemak en eigenwijsheid!!

Tools to love Life 

Genieten

Wat als geld geen beperking meer hoeft te zijn in jouw
leven? Zou je dan echt gaan genieten van het leven? Wat als je alle dagelijkse dingen doet met een
glimlach, zonder je aan te passen aan anderen .
Jij bent namelijk helemaal prima, meer dan dat zelfs!

Eigenwijsheid

Het is een droom voor velen maar ik bereikte het door mijn overtuigingen en conclusies los te laten over wat is en wat niet is.
Van wie zijn die overtuigingen die je onzeker maken?
Vrijheid is leven zonder conclusie en oordeel, helemaal jouw eigenwijze- en wijsheid.

Vrijheid


Nu meer dan ooit is het belangrijk
je talentenen je eigenheid te omarmen.
Niet meer te wachten op goedkeuring, maar samen met elkaar vanuit vrijheid groeien
inspireren en ontspannen.
Vrijheid is ons geboorterecht.
We hebben het recht om uniek te zijn!