|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Problemen na misbruik

Deel dit via jouw social media


Hoe haal je het misbruik uit je bestaan?
…bevrijding op emotioneel gebied
…bevrijding op lichamelijk gebied
…bevrijding op relationeel gebied
…bevrijding op mentaal gebied

Ik ben ervaring expert en help je op weg naar totale vrijheid

Welke stappen heb je nu echt wat aan

Jarenlang bloot staan aan druk, spanning, pijn, verwaarlozing en nog veel meer zorgt ervoor dat je amygdala echt vervormt en de werking in een overdrive komt.

Wanneer je in een stressvolle situatie bent gaat je amygdala een seintje geven aan je lichaam en maak je adrenaline en serotonine aan. Stofjes die je nodig hebt om te vluchten-vechten of bevriezen. Deze technieken kiest je lichaam uit om je te beschermen. Maar wanneer je dagelijks en zelfs langere tijd onder stress en druk staat raakt je systeem overbelast en zelfs vervormd.

Je reptielen brein is het overlevingsdeel dat er alleen maar voor wil zorgen dat jij overleefd. Dit deel in je brein gaat na te veel en te lang stress niet meer uit. Je komt dus in een fase waarin je elke seconde van de dag alert bent en blijft omdat je reptielen brein je blijft vertellen dat er gevaar is.

Na de jaren seksueel misbruik is dit reptielen brein bij mij geactiveerd. Elke nacht lig ik waakzaam in bed.Ik heb mijn lichaam opdracht gegeven mij alert te houden van inbrekers in mijn persoonlijke ruimte.

Elke zucht, piep, tik en kraak in mijn leven triggerde als het ware mijn brein en in schiet weer in adrenaline….. Slapen en adrenaline gaan niet echt goed samen. Wanneer je wil slapen maar je lichaam blijft alert kom je uiteindelijk uitgeput uit bed. Tenslotte heeft je lichaam de hele nacht gewaakt.

Herken je dat dat je moe bent, tot op het bot?Herken je het dat je schrikkerig bent?Herken je de moodswingsDe overprikkeling?De wens om alleen te zijn

Ik help mijn klanten met het ontspannen van het reptielen brein- de eeuwig geactiveerde vlucht- vecht- overlevingsdrang, verzachten en kalmeren.

Als je het mij vraagt verlang je naar rust, vrijheid en baas over eigen ik. Ook ik ben een slachtoffer van seksueel misbruik, lichamelijke mishandeling en verwaarlozing.

Dit is wat ik probeerde:

Ik heb alles IN mijn lichaam geprobeerd te houden.Ik heb alles BUITEN mijn lichaam proberen te bevechten.Ik heb alles GENEGEERD wat mijn lichaam wilde vertellen omdat de grote mensen om mij heen steeds zeiden dat ik alleen naar hun moest luisteren.Ik heb GELUISTERD naar het gif van de mensen om mij heen die me moesten beschermenIk heb mijn lijf VERWAARLOOSD omdat mij dat ook zo geleerd werdIk heb mijn lijf MISHANDELD omdat de grote dat ook deden en zij alles beter wisten.Ik heb mijn lijf MISBRUIKT omdat ik hoopte dat de diepe pijn en onmogelijkheden dan voorbij zouden zijn.

Ik heb mijn lijf tot stilte gebracht en luisterde alleen nog maar met mijn hoofd…. tot ik burn-out raakte.Ik mocht zeker niet praten, niet genieten, niet oordelen, niet afwijzen, niet blij zijn en al helemaal niet beter weten.

Toen ik ziek thuis kwam te zitten leerde ik dat ik helemaal niets moet!! op mijn computer stond:”Ik moet niets, ik ga lekker”Dit was een goed begin naar zelfcontrole. Ik kreeg weer een beetje vat op mijn leven.Maar eerlijk gezegd was dat het hoogst haalbare wat ik kon krijgen aan hulp. Tot ik ontdekte wat ik nu weet.

Ik bied je een kans om echt los te laten zonder herbeleving

Maak een afspraak met mij voor een gratis kennismaking

afspraak maken

Access Consciousness Bars® & Body Processes®Mijn eerste Bars sessie bracht meteen mijn herstel op dit onderwerp in beweging.Mijn buik begin te borrelen en ik moest een wind laten. Dit voelde voor mij zo naar en ongemakkelijk dat ik meteen met de sensaties die ik als ongewenst gemarkeerd had, in aanraking kwam.Tijdens deze sessie werden er meteen heel veel clearingen gedaan. Een clearing is verschuiven en veranderen van vastgezette energie. Blokkades worden zo opgeheven en lossen echt op. Ik ben na de eerste sessie terug naar huis gegaan met openbaar vervoer. Ik miste bijna de trein en moest een sprintje trekken. Iets dat ik echt niet graag doe omdat ik dan nogal eens ongewenst urineverlies heb. Dit keer, hijgend in de trein bleef het urineverlies uit.

Een mooiere cadeau kon ik niet krijgen.De kroon op mijn werk en nu help ik graag ook jou naar dit vrije leven.

Wil jij jezelf en je lichaam dit grote cadeau geven?

Kom Vrij van Familie ballast

Is het nu echt jouw tijd en vraag je niet langer om toestemming?

Dank je wel lief lichaam dat je het zo lang met mij hebt volgehouden

Tamara Stegeman

Tamara Stegeman