|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

More JOY please

More JOY please

Deel dit via jouw social media

Hoe voelt het om te denken aan morgen? (deze blog schrijf ik op een zonnige zondagmiddag)
Wist jij dat wat je automatisch denkt over wat er morgen komt een regelrechte bestelling is in het Universum naar meer van dat?

Alles wat je voelt wanneer je nu aan je werk denkt is een bestelling. Een frequentie die het Universum op pikt.

Is het je wel eens opgevallen dat patronen zich steeds weer en weer herhalen in je leven. Je neemt je voor het anders te gaan doen, je hebt heel veel gedaan om dingen uit het verleden op te ruimen en misschien gebruik je zelfs al tools van Access Consciousness om te clearen wat je tegenkomt van hiervoor?

Clearen is het opruimen van overtuigingen conclusies en aannames die je hebt over bepaalde zaken in je leven die wellicht overgenomen zijn door de manier waarop je opgevoed bent, of zelfs omdat je ouders het je zo leerde.

Maar onder al die stappen zit een een automatisch systeem die je steeds weer terugbrengt naar het start punt.
Bijvoorbeeld je werk. Wanneer je nu ervaart dat je werk zwaar is kun je er de klok op gelijk zetten dat het klopt. Morgen is het zwaar. Je kan besluiten dat het niet zwaar is morgen…. hahah tuurlijk en de kans is groot dat het morgen een stuk minder zwaar is en misschien wordt het morgen zelfs een keer heel leuks.
Toch is het vaak na een paar dagen toch weer mis.
Clearen uit het verleden kan helpen maar als je de wortels onder dit alles niet helder hebt…. Volgende week start en een prachtig nieuw programma.

Leef je leukste leven.
Een onderdeel in dit programma is het blootleggen van de wortels onder je onbewuste bestellingen aan het Universum.

Je kan zeggen wat je wens maar je “beeing” de manier waarop je functioneert, het onderbewuste patroon zend ook frequenties uit.

Tegenstrijdige energie. + en – = –
Ik ga hier veel meer over vertellen in de aankomende training die je vindt op www.leefjeleuksteleven.nu
De training start op 15 april aanstaande.

Op 6 en 7 september aanstaande verzorg ik weer een LIVE EVENT. In dit event ga ik 2 dagen op reis met de aanwezige en ook hier ga ik dit onderwerp bespreken.
Het event Boost je Business Bubble gaat over jouw leven, jouw Business en dan vooral over je creaties. Er zullen nog twee toppers aanwezig zijn die je meer gaan vertellen over lichaamsbewustzijn en onderbewust functioneren en manipuleren van jouw blokkades. 3 voor de prijs van 1… al hoewel. De prijs is bespottelijk laag.

Wil jij mij persoonlijk ontmoeten en mij live vragen dan is dit je kans.
Er zijn nog 11 plekjes vrij voor mensen om onze groep van 35 mensen compleet te maken. vol = vol
In deze twee dagen staan vooral energetische ondernemen centraal.
Hoe wordt ondernemen LEUK? Welke ingrediënten heb jij nog niet toegevoegd aan je creatie en welke bijdrage kunnen alle andere aanwezige ondernemers zijn voor jouw business?

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman