|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Nieuwe dimensie? hoezo….

Nieuwe dimensie? hoezo….

Deel dit via jouw social media

Haaai lief bijzonder mens!

Overal om mij heen hoor ik mensen praten over de nieuwe tijd… de nieuwe wereld en zelfs de nieuwe maan en wat nog meer.
Ik denk dat we op een planeet leven die constant veranderd en evolueert.
Wist jij bijvoorbeeld dat het echt de bedoeling is dat je beter, slimmer, sterker en wellicht zelfs rijker wordt dan je ouders ooit kozen?
Het is de bedoeling dat we met elkaar verder groeien en in mijn leven is bewustzijn key daarin. Das geen nieuwe wereld maar wel een nieuwe waarheid ontdekt. De waarheid is dat het altijd al zo geweest is maar dat het niet erkent werd om controle te kunnen houden over ieders gedrag in de familie.

Als we meer en meer bewust worden van ons gedrag, onze manier van leven en creëren dan kunnen we van de aarde een betere wereld maken.
Komen we dan in een nieuwe dimensie? Wellicht, ik noem dat alleen anders.

Laat me het even uitleggen hoe ik het zie.
We hebben een wereld vol humans en humanoids.
Humans, zie mijn vorige blog hierover, zijn vooral bezig met overleven, de dag door komen en proberen vooral niet te sterven.

Humanoids daarin tegen willen nog lang niet sterven en zijn bezig met leven. Ze willen steeds meer van het vrije in vrijheid.
Ik wil echt nog zoveel meer appels delen met de wereld van mijn appelboom. Mijn tools mijn ervaringen en mijn fouten zijn nu mijn gereedschappen/tools.

Toen ik begon met Access, nu al weer een paar jaar geleden, toen was ik er echt klaar mee. Gelukkig ben ik zoveel meer thuisgekomen bij mezelf dat het voor mij wel voelt als een nieuwe start.

Ik weet nu dingen die ik eerder ook wist maar heel erg verstopt had onder de lagen van oordeel, conclusies en projecties van andere. Ik noem het ook onbewuste ballast. Veel ballast van mijn ouders, familie, broers en zussen en ook andere mensen die in mijn leven op mijn pad zijn geweest.

Het loskomen en laten van die lading maakt je een vrij mens.
Je kunt weer recht op lopen, dansen springen zingen en vrij bewegen.

In mijn loopbaan als therapeut ben ik begonnen met Familieopstellingen.
Toen ik de opleiding deed zei de opleider dat ik een groot leider zou worden als systeemopsteller en “daarvoorbij.”

Het “daarvoorbij” is voor mij de nieuwe dimensie.
De HBO opleiding tot systeem therapeut was één langdurige sessie waarin ik vooral mezelf aan het hele was en daarmee het systeem waar ik vandaan kom. Ik droeg veel pijn van mijn ouders… nou ja wellicht was het niet eens van hun… ook zij dragen last van hun ouders en van die van hun en zo verder.

In de afgelopen weken heb ik een nieuwe audio gemaakt voor het loslaten van deze ballast zonder een familieopstelling te hoeven ondergaan.
De tijd is veranderd en we zijn veel online bezig. Waarom zou je naar mij toe moeten komen als het ook via een audio kan werken.

De audio : Loslaten van familie ballast staat in mijn webshop en heet “Kom Vrij van Familieballast.”
Deze audio duurt ongeveer 20 minuten en kun je zo vaak als je wil beluisteren voor elk thema waarvan jij voelt dat het niet van jou is maar thuishoort in de achterban van jouw familie.

Wanneer je deze audio wil aanschaffen ontvang ik graag een reactie van je nadat je de call beluisterd hebt.

Wat je ook kiest weet dat je ook de tool, Who does this belong to kunt gebruiken. 98% van alles wat wij ervaren, denken en voelen is helemaal niet van ons. We denken van wel en gaan het dan ook nog geloven.

Als je iets voelt dat niet van jou is kun je het terugsturen naar waarvandaan het komt. We zijn zo gewaar we nemen alles op en denken vaak dat het van ons is. Als je nu iets voelt verschuiven in je… weet dan dat je al begonnen bent met loslaten.

Author Info

tamarastegeman

Comment ( 1 )

  • Een vraag over info en over inhoud vd 2 daagse.
    Groetjes joska

Post a Comment

Tamara Stegeman