|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Praten met spoken en meer

Praten met spoken en meer

Deel dit via jouw social media

Soms vragen mensen wel eens aan mij: “Hoe weet jij dat toch allemaal.”

Ik lijk veel slimmer dan ik in werkelijkheid ben hoor. Ik heb het gelukt dat ik een heel sterk team om me heen heb die me tijdens mijn werk dingen laten weten. Als ik mijn classes geef weet ik wat er speelt omdat mijn team me dat laat zien, voelen, merken en of horen.

Een half jaar geleden deed ik een cursus om mijn bewustzijn te vergroten maar hier kon ik niets nieuws meer leren. Alles wat ik daar leerde wist ik al. Ik doe namelijk niets om te weten horen en zien behalve aanwezig zijn in het moment.

Herken je dat dat je heel veel weet maar niet weet waarom je het weet?

Ik leerde dat het “Helder-weten” heet. Ik was even in de war toen ik dit ontdekte want ik wist niet dat wat ik wist onderdeel was van helder weten. Wat ik weet weet ik gewoon.
Bij de woorden helder-weten dacht ik dat het iets heel anders zou zijn dus ik had dat niet.
Ik dacht eigenlijk dat ik gewoon heel slim was maar nu ik dat nader bekeken heb weet ik dat ik dingen weet omdat het mij wordt aangereikt door mijn teamleden en alle energieën daarom heen.

Vorige maand deed ik een training om meer te weten over wat ik weet.
Er ging een wereld voor me open die al open was. Want ja, ik wist het allemaal al maar ik wist niet dat ik het wist. Of…. ik wist niet dat wat ik wist behoort tot het weten.

Het is echt een soort van thuiskomen

Het is een soort van thuiskomen als je weet dat wat je weet ook echt zo is.
Al die tijd hiervoor had ik steeds bevestiging nodig van dat wat ik wist. Ik bleef opzoek naar bewijs dat wat ik wist klopte. Als ik bewijs kon vinden dan was ik pas blij met wat ik wist.
Maar dat is best een beetje raar en perfectionistisch. Want ben ik niet goed als ik het niet kan bewijzen?

Ik weet nu dat wat ik weet klopt en dat ze het voor mensen die het nog niet zo goed weten wellicht helder-weten noemen. Ik noem het praten met energieën, geesten, entiteiten, spirits, elfjes en nog veel meer. Nu weet ik dat ik meer dan alleen weet, ik hoor ook dingen en ruik ook dingen.

Mijn energetische teamleden

Mijn teamleden doen een duitje in het zakje door me te laten zien, ruiken voelen en horen waar ik jou kan ondersteunen. Wat een rijkdom is dit dat zij een bijdrage zijn voor mij, jou en iedereen die nieuwsgierig is naar meer.

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman