|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Rare snuiter

Rare snuiter

Deel dit via jouw social media

Dag lief bijzonder mens,

Ben jij een human of een humanoid vroeg iemand mij eens toen ik net leerde over Access Consciousness.
Raar snuiter!!! raar woord… “humanoid??” dacht ik toen. Wat is het? vroeg ik nieuwsgierig.

Er zijn op aarde 2 soorten mensen. Humans en Humanoids.
Het zijn wezens met een menselijk lichaam. (tot zover kon ik mezelf wel classificeren) Ik heb een lichaam dus dat zit wel goed!!

Een human is een mens dat gelukkig is wanneer alles op rolletjes loopt.
Ze staan op in de morgen… doen hun ochtendritueel, en wijken daar het liefst niet van af. Ze gaan naar hun werk, elke dag zeer waarschijnlijk dezelfde route! Ze doen hun boodschappen hebben waarschijnlijk 1.8 kinderen en een partner thuis en doen het avondeten. Na het eten wellicht een biertje of wijntje, kids in bed en even lekker op de bank Goede Tijden kijken. Om 22 uur gaat het lampje langzaam uit en kruipen ze met een vol hoofd het bed in na dat ze 3 x alle routines hebben doorlopen voor ze in bed kunnen liggen om de dag… hopelijk met een korte vrijpartij te kunnen slapen. Maar meestal is het lichaam van een human uitgeput en valt het in slaap zodra het hoofd het kussen raakt.

Een human vind het erg belangrijk om te voldoen aan deze wereld. Kijkt veel en vaak naar de mensen om zich heen en probeert dat te evenaren of te overtreffen. Uiterlijk vertoon en status is erg belangrijk of totaal niet haalbaar. Een human accepteerd zijn leven en mogelijkheden omdat hij/zij weet dat dit het leven is. Een Human oordeelt veel en makkelijk over een ander. Goed bedoelt of vanuit opvoeding en culturele verplichtingen.

Oké, ik herken een paar dingen maar durf nog steeds niets te zeggen hierover en vaag beleefd naar de uitleg van een Humanoid. Ik wil namelijk echt nog niet toegeven dat ik een “rare snuiter” ben en me zeker niet hou aan bovenstaande.

Een Humanoid is een mensachtige. een beeing met een menselijk lichaam.
Soms is een Human stiekem een Humanoid maar ontkent hij/zij dat ze het is door te doen alsof ze in het human pak passen.

Stel je voor een human heeft geen staart en een humanoid wel.
Een humanoid zal dus steeds bezig zijn om te zoeken waar hij/zij zijn start laat. Er is geen ruimte in het human “pak” gereserveerd voor een staart.
Het past wel het “pak” maar ook weer niet. (die staart roert zich)

Een humanoid doet van alles tegelijk. Waarschijnlijk heb je nu meerdere klusjes tegelijk lopen, staan in je huis meerdere deurtjes van kasten en of laatjes open, heb je veel programma’s tegelijk op je laptop open en lees je 4 boeken tegelijk. Je bent heel snel… je wil het liefst alles gisteren al.

Je verveeld je dood in gelijke constante processen. Tijdens studielessen was je altijd overal en nergens behalve in de klas. Je houd een baan niet lang vol omdat je eigenlijk al weer klaar bent op deze plek maar probeert het wel vol te houden.

Je staat ‘s morgens het liefst op wanneer je lichaam daar klaar voor is en weet heel veel excuses te verzinnen om de tijd te rekken en te rechtvaardigen aan jezelf. Je oordeelt veel en vaak over je eigen gedrag, en wat andere doen heb je meestal niet veel boodschap aan.

Stik ik begin mezelf ongemakkelijk te voelen want die tweede omschrijving… oeffff.

Hoera je bent een Humanoid. Dit betekend … oh by the way…. als je deze blog leest ben je per definitie een humanoid. Je wil namelijk meer uit het leven halen en bent opzoek naar meer verklaring en advies over jouw weten dat wringt. Ik noem het de staart die niet in het mensenpak past.

Wat als jij nu zou omarmen dat je een ander type mens bent dan 80% van de mensachtige die op aarde rondlopen. Gewoon voor jezelf om jezelf een pauze te gunnen. Wat als jij anders bent en nog steeds helemaal oké en andere behoeftes hebt dan die anderen?

Humans kunnen wel humanoid zijn. Het zijn humanoids die zich voordoen als human omdat ze het A nog niet weten of B nog ontkennen en nog proberen te voldoen aan het beeld van deze maatschappij.

Als je een Humanoid bent, dan is minimaal 1 van jouw ouders en ook voor ouders ook een humanoid. Herken je ze nu?

Welkom in mijn wereld, Rare snuiter!!

en nu? wat kun je hier nu meer?

Een humanoid is op aarde om een rare snuiter te zijn. Te doen wat waar is voor jou. Je bent een cadeau aan deze wereld. Zeg maar een appelboom.

Jij bent zeg maar een appelboom die het niet belangrijk vind hoeveel appels je geeft zolang jij maar mensen kunt voeden met jouw cadeau.
Zodra je besluit geen aandacht te geven aan jouw unieke gaves en talenten groeien er geen appels meer aan je boom. ( zo verloopt het dagelijkse leven van humans) Je voeding gaat verloren en je raakt gevoelig voor infecties en bacteriën.

Wanneer je in verbinding bent met de bron die je werkelijk bent, stel je vragen… ontdek je de natuur… sta je stil bij dankbaarheid en verwondering.
Er is ruimte voor gemak, plezier en glory. Er is tijd om de bloesem te ruiken en je zaden te zaaien.

Je wil meer van de wereld ontdekken. Je zoekt de juiste voedingstoffen voor jouw appelboom (lichaam) en de juiste voedingsbodem (thuis)… de beste voedingsstoffen (eten) en het beste klimaat (relaties) om iedereen van jouw appels te laten genieten.

Wat het ook is wat je kiest, ik ben bewust van deze reis en inspireer je graag op deze reis om meer en meer van jou te laten zien, proeven en geven.
Welkom in een wereld waar er meer mogelijk is dan overleven.


Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman