|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Toveren met de snelheid van het licht

Toveren met de snelheid van het licht

Deel dit via jouw social media

Laat het los….start creating!!

 
Gisterenavond kwam ik tot de ontdekking dat ik zeer waarschijnlijk eerder ga stoppen met mijn werk als Gastouder dan mijn brein gepland had. (lees; ik GA veel eerder stoppen)

De creatie van de kosmos is onwijs snel.

In Parijs besloot ik dat ik mijn energie niet meer wilde steken in de energie die ik investeerde in de kinderopvang. Dit heeft niets met de kinderen te maken want OMG daar hou ik van.
Het is de administratieve romslomp, of kan ik beter zeggen het niet uitbetalen van het Gastouderbureau en meer dan die toestanden? Ik had besloten er een rustige overgang van te willen maken om zo de ouders tegemoet te komen in het vinden van een passende vervanging en mezelf om nog wat inkomen te genereren.
 
Nu blijkt het Gastouderbureau financieel ongezond te zijn en wellicht erger. Ik heb mijn salaris niet ontvangen en dit zou in het ergste geval betekenen dat ik voor “niets” aan het werk ben. Soms is de kosmos sneller dan ik in eerste instantie had verwacht en naar het lijkt mag ik nu eerst voor mezelf kiezen om zo ouders te helpen.
Wat een coole creatie van het universum. Je tilt aan de ene kant van de kaart een speltje op en plaats hem elders en meteen reageert de kosmos. Vliegensvlug creëeren noem ik dat.
Totaal overrompeld, maar wow wat wist ik een paar weken geleden al dat ik toen nog niet kon erkennen. Waarom besloot is dat een paar weken geleden?
Het is tijd om mezelf te erkennen en er  een bult met chaos in te gooien.
Gisteren had ik een call op Zoom met Kalpana en 44 andere. Ik vroeg aan Kalpana hoe het zat in relatie tot de Ask and You Shall recieve gedachtes van Acces. Zie hier de opname van die toffe call.
Kalpana zei dat ik mezelf mag erkennen.
Wow Tamara… das een coole creatie die jij daar maakt met het universum. <3
 

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman