|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Twijfel is de killer van ons hart

Twijfel is de killer van ons hart

Deel dit via jouw social media

Lieve bijzondere jij,

Vandaag las ik meerdere keren een berichtje van mensen die een Bars Class gevolgd hebben die in twijfel terecht zijn gekomen door de invloed en druk van hun omgeving.
Ik herken dat wel dat andere mij niet leuk meer vinden nu ik doe wat ik doe. Maar wat ik doe licht toevallig wel heel dicht bij mijn  en dat maakt mij enorm gelukkig.

Twijfel is de killer van ons bestaan. Je mind is de hele dag aan het piepen en zuchten, malen en tobben. Voor je het weet denk je nergens anders meer aan. Dat noemen we de Monkeymind.
Realiseer jij je hoeveel tijd je door de dag heen bezig bent met deze gedachtes?

En als je nu eens betrapt zou worden tijdens deze gedachtes en ik zou je vragen waar denk je nu aan?
Zou je dan zeggen… ik denk aan dit of dat omdat mijn man dit of dat zei. Of ik weet niet of ik dit of dat wel moet doen want mijn familie denkt dat ik een heks ben. Of, ik denk aan de woorden van mijn vader…
Nu je dit zo leest, realiseer jij je dan ook dat je steeds loopt te denken aan wat een ander van of over jou denkt. Je denkt dus aan en over andere en wat zij vinden of zeggen. Zou jij je Monkeymind willen ontslaan van dit denken zodat je rust en ruimte krijgt voor wat waar en belangrijk is voor jou?

Acces heeft hier een GRATIS app voor ontwikkelt “To who does this belong” heet hij en is verkrijgbaar in de Applestore (IOS) en Playstore (Android)

Gebruik deze app en laat hem je 3 dagen betrappen op gedachtes, kijk naar je gedachtes en alle gedachtes die niet over of vanuit jouw hart gaan mag je retour afzender sturen. Ik denk dat je echt verbaast zult zijn over de resultaten.

En dan nog even dit.
Acces Bars Practitioners en Facilitators die bij mij geweest zijn voor een Class:
Er was eens een dag dat je hartje JA zei tegen een techniek die je leven zou kunnen veranderen.
Je koos en ging ervoor. Je leven veranderde. Dit is ook een deel van de verandering. Jullie omgeving reageert want zij hebben nog niets geleerd over van wie is dat en pod poc. Jullie zijn naar een hoger niveau gegaan in trilling. Logisch dat de omgeving reageert, zij zien het liefst dat alles voorspelbaar en dus gelijk blijft. Bewijzen is iets van de ander, mocht je daar om gevraagd worden.
Alle waarschuwingen in ons leven vanuit vroeger zouden zo maar ineens waar kunnen worden nu jij verandert bent.
Tenminste zo denken de omstanders maar jij weet beter. En dan is er die verbinding en loyaliteit. Een stap op jouw pad een stap vanuit jouw hart wellicht een stap in een andere richting dan die je partner of omgeving kiest. Waarom is dat pad ineens niet goed of onverstandig terwijl je hartje zong.

Zou het zo kunnen zijn dat jij boven de ander uitstijgt…. EINDELIJK?
Zou het kunnen zijn dat jij iets kiest dat de ander niet kan kiezen omdat hij niet weet dat het optioneel is?

Ik meen me te herinneren dat ik bij sommige van jullie ook flink moest werken voor jullie je barrières konden laten zakken. Weet je nog? Wat is hier nu goed aan dat je wellicht nu nog niet ziet?
En Universum laat me zien wat ik nu mag doen, wat is er nog meer mogelijk?

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman