|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

wens 2017

wens 2017

Deel dit via jouw social media

Maak je wens groter dan je spiegel

op 30 december deed ik een live uitzending via Facebook.
De reacties waren hartverwarmend, die geeft mij de motivatie om nog veel meer te geven.
Ik kijk graag terug op het voorgaande jaar en jeetje wat is er veel gebeurt. Mijn leven is zo drastisch veranderd, ik heb mezelf opnieuw aan mijn volgers voor moeten stellen.

2016

Het was een jaar van extremen in alle opzichten. Ik begon mijn jaar met 300 euro per week en aan het eind van het jaar heb ik meer dat 8 duizend euro uitgegeven aan opleidingen en nascholing. Hoe bedoel je extreem. Ik ging van dochter in Lelystad, via een crisiscentrum naar Biddinghuizen en ik viel niet om of in drama.
Ik ging van rijangst en niet sneller dan 80 km naar koffie drinkend op de Ketelbrug, 1 hand aan het stuur terwijl ik 120 reed… Van Whiplash en burn-out naar een eigen kinderopvang met 8 kinderen in mijn bestand en ik gaf 6 Barsclassen….WHOW WHOW WHOW… en nu komt 2017

2017

Tsja en mijn oude ik zou zeggen dat ik niets meer te vragen had omdat ik al zo gruwelijk verwent ben in 2016 en niet boven mezelf moet uitstijgen. Ik kan beter niet nog meer gaan verdienen en ook niet meer uitgeven want, oeiiii
Maar nee ik ga het helemaal anders doen. Ik ga nog veel meer creëren met het Universum samen en nog veel meer weggeven via deze website en mijn social media. Want als ik meer heb, kan ik ook meer geven. En als ik meer geef ben ik mega gelukkig! Het is juist het EXTREME dat ik zoek.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…

Als ik zou dromen wat ik in mijn spiegel zou zien weet ik 1 ding zeker…. Mijn leven blijft precies zoals het was en is. Dat is niet waar ik voor ga.
Wil je meer weten luister en kijk dan even de opname terug van de live uitzending die ik deed.

of klik op de afbeelding hieronder.

 

Gelukkig begin van nieuwe kansen, mogelijkheden, ruimte, rust en groei    —–>>

Dat wens ik jou toe voor het komende jaar.

Hartegroet,

Tamara Stegeman

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman